Artifex grafsteen voorbeelden

Grafsteen voorbeelden online

Voor mooie, bijzondere en persoonlijke gedenktekens bent u bij Artifex Grafmonumenten aan het goede adres. Wanneer een dierbare overlijdt, wilt u gedenktekens die goed passen bij deze persoon. In het ruime assortiment van onze grafsteen voorbeelden zult u zeker iets vinden wat geschikt is.

Ruim 1500 voorbeelden van op maat gemaakte grafmonumenten uitgevoerd in verschillende materialen en stijlen, van eenvoudig tot heel exclusief. De voorbeelden zijn om u te inspireren, we maken altijd geheel vrijblijvend en gratis een nieuw persoonlijk ontwerp voor u.

Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment met voorbeelden.

Sinds begin 2017 maakt Artifex deel uit van
Den Hollandsche Gedenktekens
.

Grafsteen voorbeelden inspiratietuin

Rustig, ongestoord rondlopen en ideeën opdoen. Alle voorbeelden kunt u gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk gedenkteken. Om u zoveel mogelijk te helpen bij uw keuzes en het kiezen gemakkelijker te maken, hebben wij in onze inspiratietuin met grafstenen 600 voorbeelden van monumenten opgesteld. Alle monumenten zijn te gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk monument. We regelen alles van het ontwerp, die wij samen met u maken, tot en met de plaatsing en geven tot 30 jaar garantie tegen het schuinzakken van het monument en op het natuursteen.

  • We passen elk voorbeeld aan hoe u dat wilt
  • U kunt foto’s of accessoires toevoegen
  • We maken samen een nieuw ontwerp op basis van wat u mooi vindt
  • Bekijk welke vormgeving u aanspreekt
  • Ontdek welke materiaal combinaties u goed vindt passen
artifex grafmonumenten inspiratietuin
artifex grafmonumenten voorbeelden
artifex grafmonumenten voorbeelden
artifex grafmonumenten voorbeelden
artifex grafmonumenten voorbeelden
artifex grafmonumenten voorbeelden
artifex grafmonumenten voorbeelden
artifex grafmonumenten voorbeelden

Inspiratietuin grafsteen voorbeelden

Passend en persoonlijk

Voor grafmonumenten wilt u dat alles naar wens is, om uw nabestaanden zo goed mogelijk te eren. Bij het kiezen van gepaste gedenktekens spelen vele factoren een rol. Artifex is hier een goede tussenpersoon om u te helpen bij het maken van deze belangrijke keuzes.

Er zijn verschillende materiaalsoorten waarvan grafmonumenten gemaakt kunnen worden, maar ook tekst en zelfs lettertype zijn belangrijke elementen van grafmonumenten. Het grafmonument kan ook nog worden afgemaakt met allerlei grafaccessoires. Dankzij de jarenlange ervaring van Artifex hebben wij genoeg in huis om samen met u grafmonumenten op maat samen te stellen.

Direct een afspraak maken?

Eén van onze medewerkers komt graag bij u langs om rustig samen met u uw wensen door te lopen en de diverse mogelijkheden te bespreken. Maak gebruik van het contactformulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.