Wij maken uw monument op maat

U kunt zelf alle onderdelen samenstellen

Naast traditionele grafmonumenten die kenmerkend zijn voor onze begraafplaatsen, levert Artifex veel maatwerk monumenten. Deze monumenten hebben een eigen karakter doordat wij gebruik maken van diverse materialen en bewerkingen. Niet iedereen vindt de standaard opties aansluiten bij de wensen van de overledene.

U kunt zelf alle onderdelen van het graf samenstellen. Onze medewerkers adviseren u graag, zodat een grafmonument uitdrukking geeft aan uw herinneringen. Daarnaast zijn er ook de nodige reglementen die in acht genomen moeten worden en diverse vergunningen die aangevraagd moeten worden. Ook hier bieden wij de helpende hand.

grafsteen uitzoeken - hulp bij samenstellen
grafsteen uitzoeken - hulp bij samenstellen
grafsteen uitzoeken - hulp bij samenstellen

Een persoonlijk grafmonument: wat zijn de opties?

Het begint al bij de basis. Er zijn verschillende materiaalsoorten waar het grafmonument mee kan worden opgebouwd. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld natuursteen, cortenstaal, RVS en zelfs glas. Wilt u een letterplaat erbij? Heeft u al nagedacht over de belettering? Welke tekst wilt u op de steen laten plaatsen?  In welk lettertype? Wilt u diverse accessoires erbij? Ook daarin zijn er weer tal van mogelijkheden. Vazen, lantaarns, bronzen artikelen of sierurnen, om er maar een paar te noemen.

Al met al komt er veel op u af en is er veel om over na te denken. Wij denken hierin graag mee en hebben, mede dankzij onze jarenlange ervaring, de juiste oplossing in huis om een prachtig grafmonument op maat samen te stellen.

Een persoonlijk monument - geheel op maat

Een monument op maat komt tot stand door een persoonlijk advies van een van onze deskundige medewerkers.
Wij denken met u mee. Bel ons op 0344 642 371.