Prachtige monumenten accessoires

Wanneer u onze showrooms bezoekt zult u zien dat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben aan accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: graflantaarns, vazen, bronzen grafaccessoires en sierurnen.

De juiste keuze in accessoires zorgt ervoor dat een grafmonument nog meer tot zijn recht komt. Een teveel aan ornamenten kan ervoor zorgen zorgen een graf er te druk uitziet en slordig.  Sommige versieringen zijn juist weer onderhoudsgevoeliger dan andere waardoor u al eerder wellicht aan een grafrenovatie moet denken.

Wilt u bijvoorbeeld een lantaarn met ingebouwde lichtbron of wilt u liever zelf regelmatig het graf kunnen bezoeken om een theelichtje in de lantaarn te kunnen plaatsen. Wij kunnen u helpen om de hierin een goede keuze te maken.

grafsteen uitzoeken - hulp bij samenstellen
grafsteen uitzoeken - hulp bij samenstellen
grafsteen uitzoeken - hulp bij samenstellen

Lantaarns

Artifex accessoires - LantaarnsMensen plaatsen steeds vaker een graflantaarn bij een graf. Het voelt goed om een kaarsje aan te steken. De lantaarns in ons assortiment zijn in diverse materialen leverbaar: natuursteen, brons, aluminium en rvs. Zelf zijn wij niet kapot van de tegenwoordig te verkrijgen varianten in ijzer en zink, aangezien deze al snel kunnen gaan roesten.

Vazen

Artifex accessoires - VazenOnze vazen zijn in allerlei vormen te verkrijgen, van een klassieke cilinder-vorm tot een moderne veelhoekige vorm. De vazen zijn veelal van hetzelfde materiaal als het grafmonument.

 

Artifex accessoires - Bronzen-artikelenBronzen artikelen

Om een grafsteen of grafmonument een persoonlijk tintje te geven kan een bronzen figuurtje al een wereld van verschil maken. Brons kan in vele verschillende vormen gegoten worden. Het is zelfs mogelijk om het brons af te werken in diverse kleuren.

(Sier)urnen

Artifex accessoires - SierurnenNet als onze andere accessoires zijn ook de (sier)urnen verkrijgbaar in diverse materialen, zoals keramiek, metaal, hout, messing en zelfs glas en natuursteen. Behalve dat u een urn op de begraafplaats of bij u thuis kunt bewaren, kunt u deze ook in een bestaand grafmonument laten verwerken.

Meer weten over de verschillende accessoires?

Neem  gerust contact met ons op om meer informatie in te winnen over de diverse accessoires of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers.
Bel naar 0344 642 371