Ervaringen van nabestaanden

Wat zeggen nabestaande over Artifex grafmonumenten

Wij doen ons best om onze ‘klanten’ zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij begrijpen dat er bij de keuze van een grafmonument emoties spelen en hebben daar uiteraard alle begrip voor. Om die reden nemen wij alle tijd voor u. Aangezien het lastig is om te omschrijven wat klanten van onze dienstverlening en service vinden, laten wij hieronder onze klanten aan het woord.

Geachte heer Dammers,

Graag wil ik nog even extra “DANK” zeggen voor de hulp van uw medewerker vanmorgen op de “Plantagehof” in Culemborg.
Na mijn vele mislukte lijmpogingen om de voetbalschoen van mijn man op zijn graf te plaatsen, heeft uw vriendelijke medewerker uitkomst geboden.
Ik ben er erg blij mee!

Marion Groenendijk

Geachte heer Hek,

Wij zijn vandaag bij het graf van onze ouders op begraafplaats Tolsteeg geweest en wij zijn zeer tevreden!!

Taky Boufidis

Geachte heer Dammers, mijn zoons en ik willen jullie heel hartelijk bedanken voor de mooie herinneringsplaten. Ze hebben een dierbaar plaatsje in ons huis gekregen. Onze dank is heel groot.

Mevrouw de Keizer

Geachte heer Dammers,

Bij deze wil ik u vriendelijk bedanken voor de keurige en correcte afhandeling bij het verwijderen en herplaatsen van het grafmonument van mijn ouders.

Het ziet er weer prima uit.

De heer Schothuis

Geachte heer Dammers,

Zojuist ben ik even wezen kijken en heb geconstateerd dat het er weer keurig uitziet. Hartelijk dank voor de snelle en bijzonder goede service. Dit is goede reclame voor uw bedrijf, daar kunt u niet tegen adverteren!

De heer Buijs